hosting menu left
hosting menu right

interior design logo
Avonite pultlap
Corian-dupont
Hanex pultlap
Kerrock pultlap
LG Hi-MACS pultlap
Rausolid pultlap

Statisztika


Mai látogatók:7
Tegnapi látogatók:50
Látogatók ez évben:2362
Facebook MySpace Twitter RSS Feed 
Címlap Árajánlat kéréstől az elkészülésig
Árajánlat kéréstől az elkészülésig PDF Nyomtatás E-mail

Árajánlat kérés előtt a legfontosabb megtervezni, megálmodni, hogy milyen bútort szeretnénk. Egyeztetni a belsőépítésszel, asztalos kivitelezővel. Árajánlatot Faxon vagy E-mail-ben küldhet nekünk. Az ajánlatkéréshez egy méretezett rajzot kérünk, ez lehet szabadkézi rajz, aminek az alábbi paramétereket kell tartalmaznia:

- pultlapról készített rajz méretezve;
- kiválasztott anyag típus és szín;
- vízzáró felhajtásra szükség van e a falaknál;
- milyen gépek, mosogatótálak, stb lesznek beépítve a pultlapba;
- szállítás és beépítés helye;
- földszintre vagy emeletre kell vinni a pultlapot;

Ezen paraméterek alapján készítjük el árajánlatunkat, amit amennyiben megfelelőnek talál 50% előleggel megrendelhet. Általában az anyagok külföldről érkeznek műhelyünkbe, amit típusonként változó határidővel kapunk meg (2-5 hét). Ezért érdemes mielőbb kiválasztani a megfelelő anyagot és megrendelni, mert amíg készül a bútor, addig az anyag megérkezik és kezdhetjük a gyártást. Gyártás előtt kollégánk a helyszínen pontos felmérést készít, és egyezteti a részleteket. Felméréshez jó ha a bútornak legalább a korpuszszerkezete már be van szerelve. A kész pultlapon, főleg ha az vízzáró felhajtással vagy falborítással készül, a helyszínen már nem tudunk számottevően alakítani, ezért nagyon pontos felmérést és gyártást igényel. Ehhez viszont szükséges, hogy a bútor már a helyszínen legyen.
Az anyag megérkezését és a felmérést követően kezdődhet a gyártás, ami általában 7-15 nap a pult munkaigényességétől függően. Elkészülés után egy egyeztetett időpontban kollégáink beépítik a megrendelt pultlapot. A beépítéshez legtöbbször elegendő egy nap, de ha a pulton több helyszíni illesztés és ragasztás van, akkor ez megnövelheti a beépítési időt. Beépítés után Önnek nincsen más dolga, csak gyönyörködni az elkészített munkánkban.

 Friss hírek

Népszerű


website hosting main area bottom

Honlap dezign Google. Valid XHTML and CSS.